Alla inlägg under november 2007

Av Jenny Magnusson & Frida Risberg - 2 november 2007 00:00

Inlägget...


Vi satt, som så många gånger förr, och uppdaterade oss på de senaste intervjuerna och det senaste skrivna ang konflikten. Något som man inte var så beredd på från början var all skit som folk skulle skriva om en. Visst kan man förstå att folk blir upprörda pga att man har olika åsikter. Men att hoppa på oss som personer var något som kom som en chock för en.


Efter att vi hade läst en det ena och en det andra kom vi in på en blogg där vi hade gjort ett inlägg tidigare ett par dagar tidigare. Som svar får vi ett inlägg där vi hängs ut om en rad falska påhopp. Detta var även undertecknat av en "förredetta arbetskollega som står stolt bak kassan idag". Detta var vi för det första tvugna till att svara på båda två. Efteråt gick vi "för första gången under konflikten" i på jobbet för att träffa vår chef. Vi la fram inlägget och bad honom kolla upp vem det var som skrivit det. Det kom ju givetvis aldrig fram, vilket vi redan kunde räkna ut att det inte skulle. Men mest för att markera att det inte var okej.


Vi gjorde ett inlägg om att vi ville att hon som hade bloggen skulle ta bort det som skrivits eller ta kontakt med oss. Lite senare var alla inläggen borta.

Chefen hade även ringt kontoret, som hade länkar till denna sidan på sin hemsida, och fick dom till att ta bort det.


När vi läser dessa inlägg idag (två månader senare) så kan man inte göra annat än skratt åt det. Det är inte längre något negativt att få lite skit kastat på sig då man märkt att det bara får en att bli mer övertygad om sin sak. Samt att man lärt sig att bara låta det rinna av sig...det är en ganska härlig känsla att kunna göra.


//Jenny & Frida

Presentation

Omröstning

Har du haft ett jobb där man gått från att inte ha ett kollektivavtal till att få ett?
 Ja och jag tyckte det blev bättre
 Ja fast jag tycker det blev sämre
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards